Cari Guna Google

7.5.11

Jawatan Kosong Kerja syif di Batu Caves (fresh grad)

Salam semua.. kali ni ada satu berita menarik unuk para pencari kerja. Kebetulan syarikat tempat saya bekerja (full time) sekarang sedang mencari satu hingga dua orang yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan command centre officer di Batu Caves.

Boleh lihat sedikit maklumat ringkas di bawah:

Jawatan : Command Centre Officer

Kelulusan / Kelayakan : SPM ke atas

Pengalaman
: not necessary tapi kalau ada pengalaman 1 tahun di call centre di galakkan

Bangsa
: Melayu, Cina, India, Sikh (semua boleh asalkan rakyat Malaysia)

Bahasa
: Melayu & Inggeris (basic)

Gaji
: RM 1,500 (basic) + elaun syif

Lokasi
: Kawasan perniagaan di dolomite, Batu Caves (berhampiran Giant Bt. Caves)

Skop
kerja : Bukan seperti kebanyakan call centre yang high volume of call, cuma anda perlu call to alert customer sekiranya berlaku masalah pada kenderaan mereka ( syarikat saya bekerja ni, jual alat security kereta) & juga answer call for product enquiry.

Company
profile : www.captor.com.my
(boleh tengok kat website sebab panjang sangat nak tulis sini, naka tahu lebih lanjut, call saya terus je)
Kriteria lain : Jujur, amanah, komited ( sebab perlukan mereka yang ade komitmen tinggi, bukan job-hoppers)

Waktu kerja
: 12 jam sehari syif malam (7pm-7am or 8pm-8am)
4 hari seminggu (3 hari off day tak semestinya weekend)
Lelaki diutamakan sebab kerja syif malam sahaja..

Berminat ke?? Hubungi Da'us : 017-3625271 atau forward resume / CV ke sfdaus@gmail.com

P/S: Kekosongan jawatan ini di perlukan dengan kadar segera, jadi kalau berminat hubungi saya segera & saya akan maklumkan Human Resource Syarikat saya Sila klik sini untuk profil

8 comments:

  1. Sye nak aply plz call me 012 254 0059 muhd razlan

    ReplyDelete
  2. Sye nak aply plz call me 012 254 0059 muhd razlan

    ReplyDelete
  3. Saya nak apply,masih ada lagi ke jawatan kosong syif malam...kalau ada pls hubungi saya 012 6509155 sam

    ReplyDelete
  4. Saya nak apply,masih ada lagi ke jawatan kosong syif malam...kalau ada pls hubungi saya 012 6509155 sam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...