Cari Guna Google

Home Cari Guna Google Blog

Selamat Datang ke blog yang penuh tips menarik, panduan & langkah2 percuma ini. Blog ini merupakan blog yang memberi informasi & tips-tips berguna berkaitan penggunaan enjin carian Google & cara-cara untuk mengoptimumkan penggunaannya. Blog ini terhasil dari pengalaman penulis ketika mula berkecimpung dalam dunia internet. Ini kerana walaupun penggunaan internet di kalangan rakyat Malaysia semakin meningkat tetapi masih ramai golongan yang tidak mahir menggunakan aplikasi tertentu terutamanya aplikasi enjin carian besar seperti Google. Saban hari, ramai antara kita tidak kira usia atau status, dari pelajar, pencari kerja, pekerja kilang, swasta, kerajaan mahupun surirumah atau pesara yang gemar mencari informasi melalui internet samada sebagai rujukan atau untuk pembelian online. Setiap yang diterangkan di dalam blog ini, boleh dikatakan akan dapat memberi manfaat serta 'tambah nilai' untuk setiap individu. Oleh itu penulis telah menghasilkan satu 'ebook' atau buku elektronik yang menerangkan secara asas tentang penggunaan enjin carian Google tidak kira untuk manfaat individu ataupun untuk perniagaan anda terutamanya bisnes online.

Bagi memantapkan lagi pemahaman anda tentang cara-cara nak buat carian menggunakan enjin carian Google, pihak kami menyediakan kelas tutorial cara-cara penggunaan enjin carian Google dan tips-tips mengoptimumkan pengunaan Google serta aplikasinya. Ini juga membolehkan mereka yang mungkin 'kurang paham' kalau baca ebook atau ingin mempelajari secara lebih praktikal. Insya'Allah selepas mengikuti tutorial ini, anda pasti menjadi lebih mahir menggunakan aplikasi Google. Komputer disediakan, berhawa dingin, selesa, kerusi empuk, skrin PC lebar serta makanan & minuman ringan disediakan PERCUMA!!
Sesi ini terbuka kepada semua golongan tak kira tua atau muda, samada anda kanak-kanak, pelajar, sedang tunggu keputusan SPM, pelajar IPT, surirumah, peniaga online, newbie, pesara atau siapa pun anda, anda dialu-alukan untuk mendaftar.Profil Tenaga Pengajar :
  Syed Al- Firdaus
~ 29 tahun
~ Diploma Kejuruteraan
~ Berpengalaman memberi public speaking & presentation
~ Berpengalaman 5 tahun dalam penggunaan internet seperti enjin carian 
Nur Suhailayani
 

~ 27 tahun
~ Ijazah Sarjana Muda dalam IT
~ Berpengalaman 3 tahun dan berkhidmat sebagai Pensyarah IT di UNIKOP
Mohamad Ehsan
~ 25 tahun
~ Diploma Perakaunan
~ Berpengalaman 2 tahun dalam bidang pembelajaran


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...