Cari Guna Google

27.11.11

Harimau Muda VS Pasukan Si Merah....

Lawan terbaru Harimau Muda malam ini Skuad Olimpik Bahrain juga mengenakan warna merah. Warna yang seakan-akan menjadi warna 'musuh' Malaysia. Hehe.. Warna kebanggaan Harimau Muda lak adalah warna kuning, seiring dengan warna diRaja kita dan kalau korang perasan, sejak start dari perlawanan separuh akhir, sampai la ke perlawanan malam ni, kesemua pasukan lawan yang harus mesti kita kalahkan semuanya kaler merah sangat...

Mula2 Myanmar di separuh akhir, pastu Sang Garuda, Indonesia di final SEA GAMES, then Syria last sekali malam ni, Bahrain.. 2 yang pertama dapat ditewaskan. Atas faktor kelesuan yang ketiga Syria, kita layu.. Jadi malam ni adakah malam kita kawan2..??

Lawan kita ini malam... Memperkenalkan............ Skuad Olimpik Bahrain, Eh2.. ini bukan, ini skuad wanita diorang.. Aku 'google' tadi skuad wanita diorang yang pertama seumpamanya ditubuhkan di Asia Barat. Tengok tu kebanyakannya tutup aurat elok je..

Ok, yang ni baru betul kot skuad Bahrain..

4 comments:

  1. bukan rejeki nampak gayanya

    :) :) :)
    i'm back
    terbaeekkk!!!!
    jengjalan dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. tersungkur di minit terakhir...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...