Cari Guna Google

18.5.11

Fujitsu FMV-7190N Notebook / Laptop Murah

Hye semua followerku.. Khas untuk korang, Da'us ada rakan yang sedang menjalankan perniagaan notebook atau laptop terpakai (second hand). Bagi sesiapa yang berminat atau nak save bajet beli laptop baru boleh la jimat dengan promosi ni. Laptop ni masih dalam keadaan baik, tiada cacat cela dan warranty di beri adalah sebulan (standard la barang terpakai kan).

Sekarang beliau ada promosi untuk Laptop Model Fujitsu FMV-7190N Lifebook pada harga yang sangat MURAH iaitu RM 390 sahaja. Kalau ada yang nak buat bisnes juga dialu-alukan. Pembelian 5 unit dan ke atas akan diberi diskaun istimewa..!!

Sesuai untuk pelajar atau mereka yang nak save bajet, sesuai untuk basic used atau internet surfing juga untuk main game.

Spesifikasi seperti di bawah:

Fujitsu Lifebook FMV-7190NU – RM390 (dealer price)

•Intel Mobile Pentium IV @ 1.9Ghz [512Kb L2 Cache]

•512MB DDR PC2100

•20GB Hard Disk

•ATI Radeon IGP 340 [Shared 64-128mb Video Memory]

•Integrated 3D Audio Sound

•24X CD-ROM Drive

•14" XGA TFT (1024 x 768pixels @ 32bits)

•Stereo Speaker, 10/100 LAN, PCMCIA WIFI

•Monitor port X 1, USB X 2, PCMCIA X 2, Mic-in X 1, Headphone-in X 1, Serial + Parallel Port X 1

•MS Window XP-Pro (COA)

(kad wifi akan diberi)

Bagi yang biasa dengan lappy atau notebook ni pasti tahu yang produk keluran Fujitsu memang tahan lasak.. Korang juga boleh google atau refer mana-mana forum seperti lowyat.net untuk lihat berbaloi ke beli laptop ni.

Kalau berminat boleh contact Da'us di 017-3625271.

Cara nak beli:
~ Pembelian atas dasar cash n carry.
~ Korang perlu buat appointment jumpa di kawasan, sri gombak, giant batu caves atau pasaraya ong tai kim sentul, tengok laptop, puas hati..
~ Dan bayar cash. Tiada bank-in dulu ke. Simple je.
~ Tapi promosi berakhir pada 30 Mei 2011 ini.. dan sementara stok masih ada k.. (sekarang ada lagi 8 unit sahaja yang tinggal..!! So, cepat2 la.. Bubye..

8 comments:

  1. salam daus, dah pos ke mudah.my ke?

    zukidin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. yup..ada di mudah.my juge..

    ReplyDelete
  3. teringin nak beli laptop..xpernah beli..hihi..

    ReplyDelete
  4. jadi usah tggu lg wak... oder saja trus.. murah aje.. heehe

    ReplyDelete
  5. menarik tu... delevery ke?herm..nway kte da follow awk :)

    ReplyDelete
  6. yup free delivery.. sekitar KL le.. nway..thanx 4 following

    ReplyDelete
  7. sudah lama saya mengidam-idamkan fujitsu... tks bro atas postingannya

    ReplyDelete
  8. Saya mencari keyboard untuk Fujitsu FMV-7190.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...