Cari Guna Google

6.4.11

Fenomena Usop Wilcha hingga ke Padang Bola...

Actually aku jumpe video ni masa tengah tengok-tengok keputusan bolasepak tempatan (Liga Super Malaysia 2011) di sokernet.com. Disebabkan aku ni orang Perak dah tentulah aku tengok keputusan Perak vs Perlis tempohari (5 April 2011). Perak menang 2-1 di stadium Perak, Ipoh malam tu. Tapi niat di hati bukanlah nak tunjuk video gol-gol yang di jaringkan cuma tibe-tibe aku 'terperasan' satu benda...!!!

Cuba korang tonton video kat bawah ni (lebih kurang pada saat ke 0.45/0.50 dalam video ni), selepas penyerang Perak, Akmal Rizal Rakhli menjaringkan gol kemenangan Perak, die pun terus meraikan jaringannya sambil lari keluar padang ke arah penonton sambil melakukan aksi yang..........................................

che cite che cite.. che tengok dulu video ni..


Video Liga Super Gol Perak 2 - 1 Perlis 5 April 2011 sumbangan Sokernet.com


Lepas korang semua tonton video ni baru la korang rasa betapa hebatnya penangan Usop Wilcha aka Shy8.. (HKLBR) kan..??


P/s: Che korang tengok betul2 video tu, betul kan aku cakap..?? Sape setuju dengan saye, sila angkat tangan macam saye ye.. :P

Pak Jabit mesti dengki awak ade gambo ni

17 comments:

  1. hahaha..
    ucoppp memang hebat.
    :D

    ReplyDelete
  2. Kenapa org suka sangat ngan si Ucop ni ya?? Kami tak tgk Hantu Kak Limah tu, so tak tau le... heheheh.. tp mmg best!!!

    ReplyDelete
  3. hahahaha...hebat sungguh penangan ucop wicha!!

    ReplyDelete
  4. salam kenal....

    mmg fenomena betul si usop tue...hahaha...

    ReplyDelete
  5. tula psal tetbe je die trus naik ngn trademark "angkat tgn mcm saye" hehe. Ibnu kne tgk la movie ni dlu.. bru lyan.. ade la part2 yg best.. biase la cerita mamat khalid mmg cmtu.. tp layan gak..

    ReplyDelete
  6. haha...

    sape stuju ngan abg ucop boleh angkat tangan macam nie yer.... :)

    ReplyDelete
  7. filem yg glamer dgn trademark mcm2..lawak giles

    ReplyDelete
  8. siapa setuju, angkat tangan macam sayer.... hehe , yang tengok hantu kak limah.. mesti blur2x..

    ReplyDelete
  9. tetiba jer si usop wilcha glamour gila-gila kan.. hahaha.. klakar laa..

    ReplyDelete
  10. fuiyo..hebat le usop ni..tiba2 plak glam mengalahkn cekgu shida..haha.. :D sy ok jek dgn gaya ni..tp sgt bengang bila student wat gaya camtu time sy marah mereka..rasa mcm nak....eh, xbleh2..nnti kena saman..huhu..

    ReplyDelete
  11. memang ucop wilcha ni jadi fenomena sangat2 la.hahaha..ce cite..ce cite

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...