Cari Guna Google

8.2.11

Lagi Magic dan Lebih Menarik..!!

Post kali ni masih berkaitan magic lagi.. Tapi kali ni berbeza sikit sebab bukan lagi buat magic guna aplikasi Google, tapi... pakai video di youtube..!! Kalau nak tahu.. tonton lah video kat bawah ni...





Kalau ada antara anda yang nak guna kan servis magic ni untuk blog2 anda atau bisnes anda jangan segan2 bertanya k.. email saye di sfdaus@gmail.com (harga pun tak mahal.. murah je.. nak tau email k..)

P/s: saya tak amik order banyak, mungkin dalam 10 orang saja..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...