Cari Guna Google

6.8.11

Laporan PERCUMA Bagaimana nak buat duit di Internet


Salam...

Perkara Pertama

- Setiap kali Ramadhan tiba pasti ramai yang berlumba-lumba untuk membuat bisnes sana-sini, bisnes tudung ada, baju kurung ada, pakaian kanak-kanak ada, baju melayu ada, kuih raya pun ada.. kalau yang produk digital macam ebook pun ada. Contohnya macam Ebook Terapi Ramadhan ni...


Perkara Kedua

- Dalam Bulan Ramadhan yang mulia ni juga, umat islam amnya juga digalakkan bersedekah! Ini kerana dalam bulan puasa ini lah pelbagai hidayah diberikan Allah swt. Disamping menahan lapar & dahaga serta nafsu, kita juga digalakkan menambahkan amalan kita, kerana insya'Allah beroleh keberkatanNya serta Pahala yang besar.. Allah Maha Besar


Jadi... Perkara Pertama + Perkara Kedua = Bisnes Anda + BerSedekah
= Laporan PERCUMA Mesin Wang Anda!

Mungkin tajuk ni berbunyi agak 'Hype' kan.. Tapi sebenarnya, Laporan PERCUMA ni bukanlah boleh jadikan anda kaya-raya duduk goyang kaki, program login Facebook dapat duit ke, tapi Laporan ni Da'us ciptakan khusus untuk anda yang ingin menceburi perniagaan online.

Tak kiralah anda ingin meniaga tudung secara online ke, produk fizikal yang lain seperti baju, aksesori ke, atau pun produk digital macam ebook ke, nak promosi MLM anda ke, produk Vemma ke, Laporan ni akan menceritakan dan menerangkan pada anda bagaimana untuk memulakan perniagaan online, menguasai teknik-teknik yang betul, serta mempelbagaikan teknik pemasaran anda!

Bagi anda yang dah ada bisnes sendiri sebelum ni secara offline, ikutilah panduan dari laporan ini untuk mengembangkan lagi perniagaan anda. Maklumlah, zaman ICT ni makin banyak persaingan jadi pemasaran online seperti Facebook Marketing & Pemasaran emel amatlah menjimatkan kos disamping amat efektif dan telah melahirkan ramai 'usahawan dari rumah'

Sekiranya anda berminat untuk mengembangkan keuntungan perniagaan anda sila lah layari website perniagaan saya (klik link di bawah) =Download Laporan PERCUMA ini sekarang! Cara nak download:
- Cuma isi nama & emel anda di laman web produknewbie.com
- 'LIKE' FanPage saya di Facebook pada link ini..
http://goo.gl/vYEqd
- Share Fanpage ini FAnPage Da'us di Facebook & Twitter

Itu sahaja..senang je kan.. sekiranya anda tidak mahu terlepas laporan PERCUMA dari Da'us. (saya akan sentiasa menghantar tips & panduan perniagaan kepada anda - insya'Allah).

Atau alternatif lain..anda boleh 'LIKE' FanPage saya di Facebook pada link ini..
http://goo.gl/vYEqd

Diharap anda dapat juga share kan laporan Percuma ini dengan rakan-rakan anda yang berminat di Facebook atau laman sosial lain di twitter!


Salam Ramadhan.. sharing is caring.. sedekah is amal jariah.. amin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...