Cari Guna Google

18.6.11

Laporan PERCUMA Buat Duit Affiliate download dulu baru tahu!


Hah.. Cuba korang perhatikan screen shot kat atas ni, di sebelah kanan ade gambar yang nampak 'blur' tu.. yang ade url blog ni carigunagoogle.blogspot.com hehe.. Itulah saya, Da'us. Kalau gambar 'blur' korang kena klik kat gambar tu k, sebab gambar saya dalam tu kecik je.. Sebenarnya ini screen shot testimoni saya mengenai Ebook PERCUMA Panduan Bisnes Affiliate yang diberikan oleh rakan Da'us; Bro Fadzlie @ lebih dikenali En Dlie..

Beliau ni merupakan seorang usahawan internet kat negara kita. Dah selalu sangat kita semua dengar tentang ramai orang yang menceburi 'internet marketing' dan jual produk digital secara online macam ebook atau produk informasi. Kalau korang pernah dengar mengenai program affiliate, memang tidak dinafikan lagi, ramai OTAI Internet Marketer menjana pendapatan yang lumayan melalui program Affiliate. Malahan, ada yang menjadikannya sebagai sumber pendapatan utama dan SANGGUP BERHENTI KERJA kerana telah terkena penangan KEHEBATAN bisnes affiliate.

Antaranya IM terkenal di Malaysia ialah Jamal dan Razif Yusof yang telah resign dari kerja makan gaji. Manakala yang menjadikan sumber pendapatan utama sejak tamat pengajian ialah Ammar Zahar, Rahman Basri, Lebanon dan beberapa IM yang lain.

So, dipendekkan cerita, rakan saya ini baru sahaja menerbitkan sebuah LAPORAN PERCUMA iaitu:Link

Panduan Bisnes Affiliate
Klik sini untuk download

Kepada korang yang teringin nak belajar atau menceburi bidang perniagaan online ni, korang semua memang di kira beruntung kerana kebiasaannya laporan sebegini berharga antara RM30 hingga RM50... Kalau tak percaya korang boleh try 'Google'..!

Tetapi hari ini anda boleh download dengan PERCUMA sahaja!

Anda perlu DOWNLOAD segera sebelum rakan saya menarik balik tawaran giler ini.

Sila download di sini :
Laporan PERCUMA Bisnes Affiliate

Ramai Internet Marketer yang tidak senang duduk dengan laporan tersebut kerana sebahagian besar RAHSIA mereka telah terbongkar!

Mana tidaknya.. bro En Dlie telah membongkarkan bagaimana menghasilkan jualan melalui program affiliate walaupun TIDAK mempunyai LIST (senarai emel) yang banyak.

Malah, bro En Dlie juga telah mengajar 5 perkara PENTING untuk menghasilkan jualan SEPANTAS KILAT!

Elok korang terus saja download laporan percuma tersebut di sini :
Download Dulu..!! Baru tahu..

p.s : Laporan tersebut adalah PERCUMA & korang berpeluang menyertai program pay-per-lead laporan ini.
Rugi jika anda tidak mendapatkannya!

Lagi sekali, klik di sini:
Laporan PERCUMA Bisnes Affiliate

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...